Focuspositie opslaan

  1. G knop
  2. B setup-menu

Indien ingesteld op [ Aan ], wordt de focuspositie opgeslagen op dezelfde positie als voordat de camera werd uitgeschakeld wanneer u deze uit- en vervolgens weer inschakelt.

  • De focuspositie kan veranderen afhankelijk van de zoomwerking en temperatuurveranderingen.
  • Deze functie is alleen ingeschakeld wanneer een lens met Z-vatting met een autofocusfunctie is bevestigd.
  • Indien ingesteld op [ Aan ], kan het enige tijd duren voordat u de camera kunt bedienen nadat u deze hebt ingeschakeld.