Flits controle

  1. G knop
  2. C foto-opnamemenu

Pas de instellingen aan voor draadloze secundaire flitsers of optionele flitsers die op de accessoireschoen van de camera zijn gemonteerd.

Flitsbesturingsmodus

Kies een flitserregelingsstand en flitsniveau en pas andere instellingen aan voor SB-500, SB-400 of SB-300 flitsers die op de camera-accessoireschoen zijn gemonteerd.

  • Instellingen voor andere flitsers dan de SB-500, SB-400 en SB-300 kunnen alleen worden aangepast met flitserbedieningen.
KeuzeBeschrijving
[ TTL ]De flitsoutput wordt automatisch aangepast aan de opnameomstandigheden.
[ Handleiding ]Kies handmatig het flitsniveau.

Draadloze flitser opties

Pas instellingen aan voor gelijktijdige draadloze bediening van meerdere secundaire flitsers. Deze optie is alleen beschikbaar als een SB-500 flitser op de camera is bevestigd.

KeuzeBeschrijving
Y[ Optische AWL ]De secundaire flitsers worden aangestuurd met flitsen met een lage intensiteit die worden afgegeven door de hoofdflitser (Externe flitsers bedienen ).
[ Uit ]Externe flitsfotografie uitgeschakeld.

Opties voor groepsflitsen

Stel flitsopties in voor elke groep wanneer u opnamen maakt met secundaire flitsfotografie met een optionele flitser (Fotografie met flitser op afstand ). Deze optie is alleen beschikbaar als een SB-500 flitser op de camera is bevestigd.