Draagbare opladers (powerbanks)

Draagbare opladers kunnen worden gebruikt om de camera van stroom te voorzien of de batterij van de camera op te laden. De volgende tabel vermeldt de draagbare opladers die zijn getest en goedgekeurd voor gebruik, samen met het geschatte aantal opnamen dat kan worden gemaakt en het geschatte aantal keren dat de batterij van de camera kan worden opgeladen met elk apparaat.

FabrikantModelnummerAantal schoten 1Aantal kosten 2
AnkerPowerCore III Elite 25600 87WOngeveer. 2840 opnamen (bij gebruik van EN-EL25a)
Ongeveer. 2790 opnamen (bij gebruik van EN-EL25)
Ongeveer. 6 keer (bij gebruik van EN-EL25a)
Ongeveer. 8 keer (bij gebruik van EN-EL25)
  1. Camera and Imaging Products Association (CIPA)-standaard. [ Alleen zoeker ] geselecteerd voor monitormodus. Gemeten bij 23 °C /73,4 °F (±2 °C /3,6 °F ) met een NIKKOR Z DX 16–50mm f/3.5-6.3 VR-objectief onder de volgende testomstandigheden: één foto gemaakt met standaardinstellingen elke 30 sec. . Het “aantal opnamen” is het aantal opnamen dat kan worden gemaakt met een volledig opgeladen draagbare oplader om een camera van stroom te voorzien met een volledig opgeladen batterij (EN-EL25a/EN-EL25).
  2. Het aantal keren dat de camerabatterij (EN-EL25a/EN-EL25) volledig kan worden opgeladen met een draagbare oplader.
  • Zie de documentatie die bij de draagbare oplader is geleverd voor informatie over het gebruik.
  • Gebruik een USB kabel met twee Type-C-connectoren die bij de draagbare oplader zijn geleverd wanneer u het apparaat gebruikt om de camera van stroom te voorzien of de batterij van de camera op te laden.
  • Actuele informatie over draagbare opladers is beschikbaar op de website van de fabrikanten. Beschikbaarheid kan variëren per land of regio.