Afspeelzoom

Druk op X of J om in te zoomen op foto's die schermvullend worden weergegeven. Op beelden in [ DX (24×16) ]-formaat kan worden ingezoomd tot maximaal ongeveer 21× voor Groot , 16× voor Medium of 10× voor Klein .

Afspeelzoom gebruiken

NaarBeschrijving
Zoom in Zoom uit
  • Druk op de X knop of gebruik strekbewegingen om in te zoomen.
  • Om uit te zoomen, drukt u op W ( Q ) of gebruikt u knijpbewegingen.

Tijdens het wijzigen van de zoomfactor wordt een navigatievenster weergegeven, waarbij het gebied dat momenteel zichtbaar is, wordt aangegeven met een gele rand. Een balk onder het navigatievenster toont de zoomverhouding, die groen wordt bij 1:1. Het navigatievenster verdwijnt na enkele seconden van het display.
Andere delen van de afbeelding bekijkenGebruik de multi-selector of glijbewegingen om delen van het beeld te bekijken die niet zichtbaar zijn op de monitor. Houd de multi-selector ingedrukt om snel naar andere delen van het beeld te bladeren.
Selecteer gezichtenGezichten die tijdens het zoomen zijn gedetecteerd, worden aangegeven met witte randen in het navigatievenster. Draai aan de secundaire instelschijf of tik op de gids op het scherm om andere gezichten te bekijken.
Bekijk andere foto'sDraai aan de hoofdinstelschijf om dezelfde locatie in andere foto's te bekijken zonder de zoomverhouding te wijzigen (als u een video selecteert, wordt de zoom geannuleerd). U kunt ook andere foto's bekijken door op het e of f -pictogram onder aan het scherm te tikken.
Afsluiten naar de opnamemodusDruk de ontspanknop half in of druk op de K -knop om af te sluiten.
Menu's bekijkenDruk op de G toets om de menu's te bekijken.