Probleemoplossen

Hieronder vindt u oplossingen voor enkele veelvoorkomende problemen.

  • Informatie over probleemoplossing voor de SnapBridge-app is te vinden in de online help van de app, die u kunt bekijken op:
    https://nikonimglib.com/snbr/onlinehelp/en/index.html
  • Raadpleeg de online Help van het hulpprogramma voor informatie over de Wireless Transmitter Utility.
ProbleemOplossing
De camera geeft een TCP/IP-fout weer.Verbindingsinstellingen moeten worden aangepast. Controleer de instellingen voor de hostcomputer of draadloze router en pas de camera-instellingen op de juiste manier aan ( Netwerkinstellingen ).
De camera geeft de foutmelding "geen geheugenkaart" weer.De geheugenkaart is verkeerd of helemaal niet geplaatst. Controleer of de geheugenkaart correct is geplaatst (De batterij en een geheugenkaart plaatsen ).
Het uploaden wordt onderbroken en kan niet worden hervat.Het uploaden wordt hervat als de camera wordt uit- en weer ingeschakeld (Foto's uploaden ).
De verbinding is onbetrouwbaar.Als [ Auto ] is geselecteerd voor [ Channel ] wanneer u verbinding maakt met een smartapparaat, kiest u [ Manual ] en selecteert u het kanaal handmatig ( Wi-Fi-verbindingsinstellingen ).
Als de camera is aangesloten op een computer in infrastructuurmodus, controleer dan of de router is ingesteld op een kanaal tussen 1 en 8 ( Netwerkinstellingen ).