USB-stroomvoorziening

  1. G knop
  2. B setup-menu

Kies of optionele lichtnetlaadadapters of computers die via USB zijn aangesloten, kunnen worden gebruikt om de camera van stroom te voorzien (USB-stroomvoorziening). Dankzij de USB-stroomvoorziening kan de camera worden gebruikt terwijl het verbruik van de batterij wordt beperkt.

OptieBeschrijving
[ Inschakelen ]De camera krijgt stroom van aangesloten apparaten terwijl hij aan staat. Aangesloten apparaten leveren ook stroom als de camera is uitgeschakeld als Bluetooth-upload bezig is of als het toegangslampje van de geheugenkaart brandt.
[ Uitschakelen ]De camera krijgt op geen enkel moment stroom van aangesloten apparaten.
  • De camera krijgt alleen stroom als de batterij is geplaatst.
  • Een USB-stroomvoorzieningspictogram verschijnt in de opnameweergave wanneer de camera wordt gevoed door een externe bron.
  • Zie " De camera opladen met de lichtnetlaadadapter " ( De camera opladen met de lichtnetlaadadapter ) voor meer informatie.

Computer USB-stroomvoorziening

  • Voordat u een computer gebruikt om de camera van stroom te voorzien, moet u controleren of de computer is uitgerust met een Type C USB-connector. Gebruik een UC-E25 USB-kabel (apart verkrijgbaar) om de camera op de computer aan te sluiten.
  • Afhankelijk van het model en de productspecificaties zullen sommige computers geen stroom leveren om de camera van stroom te voorzien.

"Power delivery" versus "opladen"

De stroomvoorziening voor camerahandelingen wordt "stroomafgifte" genoemd, terwijl de term "opladen" wordt gebruikt wanneer stroom alleen wordt geleverd om de camerabatterij op te laden. De omstandigheden waaronder de stroom die door externe apparaten wordt geleverd, wordt gebruikt om de camera van stroom te voorzien of de batterij op te laden, worden hieronder weergegeven.

Optie geselecteerd voor [ USB power delivery ]CameraExterne stroombron gebruikt voor:
[ Inschakelen ]Op*Vermogensafgifte
UitOpladen
[ Uitschakelen ]Op*
UitOpladen
  1. Omvat gevallen waarin de aan/uit-schakelaar in de "UIT"-stand staat, maar Bluetooth-upload bezig is of het toegangslampje van de geheugenkaart brandt.