Voordat u contact opneemt met de klantenservice

Mogelijk kunt u eventuele problemen met de camera oplossen door de onderstaande stappen te volgen. Controleer deze lijst voordat u uw detailhandelaar of een door Nikon geautoriseerde servicevertegenwoordiger raadpleegt.

STAP 1Bekijk de lijst met veelvoorkomende problemen.
Veelvoorkomende problemen en oplossingen worden vermeld in de volgende secties:
STAP 2Schakel de camera uit en verwijder de batterij, wacht ongeveer een minuut, plaats de batterij terug en schakel de camera in.
Het is mogelijk dat de camera na het maken van de opname doorgaat met het schrijven van gegevens naar de geheugenkaart. Wacht minstens een minuut voordat u de batterij verwijdert.
STAP 3Zoek op Nikon-websites.
STAP 4Raadpleeg een door Nikon geautoriseerde servicevertegenwoordiger.

Standaardinstellingen herstellen

  • Afhankelijk van de huidige instellingen zijn sommige menu-items en andere functies mogelijk niet beschikbaar. Om toegang te krijgen tot menu-items die grijs worden weergegeven of functies die anderszins niet beschikbaar zijn, probeert u de standaardinstellingen te herstellen met behulp van het item [ Reset alle instellingen ] in het setup-menu.
  • Houd er echter rekening mee dat draadloze netwerkprofielen, copyrightinformatie en andere door gebruikers gegenereerde items ook worden gereset. Na het resetten kunnen de instellingen niet meer worden hersteld.