Voordat u contact opneemt met de klantenondersteuning

U kunt eventuele problemen met de camera mogelijk oplossen door de onderstaande stappen te volgen. Controleer deze lijst voordat u uw winkelier of een door Nikon geautoriseerde servicevertegenwoordiger raadpleegt.

STAP 1Bekijk de lijst met veelvoorkomende problemen.
Veelvoorkomende problemen en oplossingen worden vermeld in de volgende secties:
STAP 2Zet de camera uit en verwijder de batterij, wacht ongeveer een minuut, plaats de batterij opnieuw en zet de camera aan.
De camera kan na het fotograferen doorgaan met het schrijven van gegevens naar de geheugenkaart. Wacht minstens een minuut voordat u de batterij verwijdert.
STAP 3Zoek op Nikon-websites.
STAP 4Raadpleeg een door Nikon geautoriseerde servicevertegenwoordiger.

Standaardinstellingen herstellen

  • Afhankelijk van de huidige instellingen zijn sommige menu-items en andere functies mogelijk niet beschikbaar. Om toegang te krijgen tot menu-items die grijs worden weergegeven of functies die anders niet beschikbaar zijn, probeert u de standaardinstellingen te herstellen met behulp van het item [ Reset alle instellingen ] in het setup-menu.
  • Houd er echter rekening mee dat draadloze netwerkprofielen, copyrightinformatie en andere door de gebruiker gegenereerde items ook opnieuw worden ingesteld. Eenmaal gereset, kunnen instellingen niet worden hersteld.