Bärbara laddare (powerbanks)

Bärbara laddare kan användas för att driva kameran eller ladda kamerabatteriet. Följande tabell listar de bärbara laddarna som har testats och godkänts för användning, tillsammans med det ungefärliga antalet bilder som kan tas med och det ungefärliga antalet gånger kamerabatteriet kan laddas med varje enhet.

TillverkareModellnummerAntal skott 1Antal avgifter 2
AnkerPowerCore III Elite 25600 87WCirka. 2840 bilder (när EN-EL25a används)
Cirka. 2790 bilder (när EN-EL25 används)
Cirka. 6 gånger (när EN-EL25a används)
Cirka. 8 gånger (vid användning av EN-EL25)
  1. Camera and Imaging Products Association (CIPA) standard. [ Endast sökare ] har valts för monitorläge. Uppmätt vid 23 °C /73,4 °F (±2 °C /3,6 °F ) med ett NIKKOR Z DX 16–50 mm f/3,5–6,3 VR-objektiv under följande testförhållanden: ett fotografi taget med standardinställningar en gång var 30:e s . "Antalet bilder" är antalet bilder som kan tas med en fulladdad bärbar laddare för att försörja en kamera med ett fulladdat batteri (EN-EL25a/EN-EL25).
  2. Antalet gånger kamerabatteriet (EN-EL25a/EN-EL25) kan laddas helt med en bärbar laddare vid full laddning.
  • Se dokumentationen som medföljer den bärbara laddaren för information om användning.
  • Använd en USB kabel med två Type-C-kontakter som medföljer den bärbara laddaren när du använder enheten för att driva kameran eller ladda kamerabatteriet.
  • Uppdaterad information om bärbara laddare finns på tillverkarnas webbplats. Tillgängligheten kan variera beroende på land eller region.