Преносими зарядни устройства (захранващи банки)

Преносимите зарядни устройства могат да се използват за захранване на камерата или за зареждане на батерията на камерата. Следващата таблица изброява преносимите зарядни устройства, които са тествани и одобрени за употреба, заедно с приблизителния брой снимки, които могат да бъдат направени с, и приблизителния брой пъти, когато батерията на фотоапарата може да бъде заредена с всяко устройство.

ПроизводителНомер на моделаБрой изстрели 1Брой зареждания 2
АнкерPowerCore III Elite 25600 87W27908
  1. Стандарт на Асоциацията на продуктите за камери и изображения (CIPA). [ Само визьор ] избран за режим на монитор. Измерено при 23 °C /73,4 °F (±2 °C /3,6 °F ) с обектив NIKKOR Z DX 16–50 mm f/3,5–6,3 VR при следните тестови условия: една снимка, направена при настройки по подразбиране веднъж на всеки 30 s . „Броят на снимките“ е броят на снимките, които могат да бъдат направени с помощта на напълно заредено преносимо зарядно устройство за захранване на фотоапарат с напълно заредена батерия ( EN-EL25 ).
  2. Броят пъти, когато батерията на фотоапарата ( EN-EL25 ) може да бъде напълно заредена с помощта на преносимо зарядно устройство при пълно зареждане.
  • Вижте документацията, предоставена с преносимото зарядно устройство за информация относно употребата.
  • Използвайте USB кабел с два Type-C конектора, доставени с преносимото зарядно устройство, когато използвате устройството за захранване на камерата или зареждане на батерията на камерата.
  • Актуална информация за преносимите зарядни устройства е достъпна на уебсайта на производителите. Наличността може да варира в зависимост от държавата или региона.